Meteoroloji'den tüm yurda uyarı!

Yapılan son değerlendirmelere göre bugün bölgelerde hava durumu şöyle olacak:  MARMARA: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğleden sonra Sakarya, gece saatlerinde İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Yalova çevreleri yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.  EGE: Parçalı za

Meteoroloji'den tüm yurda uyarı!

Yapılan son değerlendirmelere göre bugün bölgelerde hava durumu şöyle olacak:

 

MARMARA: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğleden sonra Sakarya, gece saatlerinde İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Yalova çevreleri yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

 

EGE: Parçalı zamanla iç kesimleri çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Muğla, Denizli, Afyonkarahisar ve Uşak çevreleri kısa süreli ve hafif olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

 

AKDENİZ: Az bulutlu, batı kesimleri parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Antalya, Isparta ve Burdur çevreleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olarak geçecek.

 

İÇ ANADOLU: Parçalı, doğu kesimleri çok bulutlu Yozgat, Kayseri ve Sivas çevreleri aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı olarak geçecek.

 

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Düzce, Zonguldak, Bartın, Sinop ve İnebolu çevreleri öğleden sonra hafif yağmurlu geçecek.

 

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Çok bulutlu ve aralıklı yağışlı geçecek. Yağışlar kıyılarda yağmur ve sağanak, bölgenin iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve sabah saatlerinde kar şeklinde olacak. Bölgede eğimin fazla olduğu dik yamaçlarda muhtemel çığ tehlikesine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

 

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, kuzey ve doğusu (Erzincan, Tunceli, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır, Bingöl, Muş, Bitlis, Van, Hakkari ve Şırnak) aralıklı karla karışık yağmur ve yüksekleri kar yağışlı geçecek. Bölgede eğimin fazla olduğu dik yamaçlarda muhtemel çığ tehlikesine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

 

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı, doğusu çok bulutlu, Batman ve Siirt çevreleri aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam