'Madem boşanacağız son bir kez döveyim'

Ankara Dikmen'de 1.5 ay önce evlendiği karısı Ç.Z'ye (51) şiddet uygıladığı gerekçesiyle 15 gün evden uzaklaştırma cezası alan N.Z. (67) eşyalarını toplamak için için gittiği evde eşine 'Madem boşanacağız, gel seni son bir kez döveyim" diyerek bastonla sa

'Madem boşanacağız son bir kez döveyim'

Ankara Dikmen'de 1.5 ay önce evlendiği karısı Ç.Z'ye (51) şiddet uygıladığı gerekçesiyle 15 gün evden uzaklaştırma cezası alan N.Z. (67) eşyalarını toplamak için için gittiği evde eşine 'Madem boşanacağız, gel seni son bir kez döveyim" diyerek bastonla saldırdı.

Olaya semt karakolu el koyarken, evden uzaklaştırma cezasının başladığı tarihte bir kez daha eşinin şiddetine uğrayan Ç.Z. yeniden ikayetçi oldu.

Habertürk'ten Cemal Doğan'ın haberine göre, önümüzdeki günlerde başlayacak olan boşanma davasında, mağdur eş dayakçı kocadan maddi ve manevi 100 bin TL ile bin TL yoksulluk nafakası talep etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam