Loto talihlisi katil oldu!

Osmaniye'de sayısal loto talihlisi Kemal Ç. isimli kişi, bir akrabasını 'kendisinden haraç istediği' iddiasıyla tabancayla vurarak öldürdü.Olay, dün saat 17.50 sıralarında İstiklal Mahallesi Çalık Sokak'ta meydana geldi. Kemal Ç. ve beraberindeki Mustafa

Loto talihlisi katil oldu!


Osmaniye'de sayısal loto talihlisi Kemal Ç. isimli kişi, bir akrabasını 'kendisinden haraç istediği' iddiasıyla tabancayla vurarak öldürdü.

Olay, dün saat 17.50 sıralarında İstiklal Mahallesi Çalık Sokak'ta meydana geldi. Kemal Ç. ve beraberindeki Mustafa Ç. ile Hasan Tuncel arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Kemal Ç., yanındaki tabancayla Hasan Tuncel'e ateş etti.

Karnına isabet eden kurşunla ağır yaralanan Tuncel, ambulansla kaldırıldığı Osmaniye Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Polis ekipleri olay yerinde 15 boş kovan buldu.

Olayın ardından kaçan Kemal Ç. ile Mustafa Ç., özel harekat polislerinin de katıldığı operasyonla Çardak köyündeki bir evde suç aleti tabancayla yakalandı.

Zanlılar, sorgularının ardından sevk edildikleri nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Lotodan 750 bin lira ikramiye kazanan Kemal Ç.'nin, akrabası olan Hasan Tuncel'e birkaç kez para verdiği ancak Tuncel'in verilen parayı yetersiz bulması nedeniyle ikili arasında tartışma çıktığı iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam