Kuyumcu zanlıları yakalandı!

İzmir'in Gaziemir ilçesinde, soygun için girdikleri dükkanda kuyumcuyu yaraladıktan sonra kaçan ve polisin takibi sonucu gözaltına alınan dört kişi, sevk edildikleri mahkemece tutuklandı. Olay, geçen pazartesi günü Sarnıç semti Büyük Menderes Caddesi 18/B

Kuyumcu zanlıları yakalandı!
İzmir'in Gaziemir ilçesinde, soygun için girdikleri dükkanda kuyumcuyu yaraladıktan sonra kaçan ve polisin takibi sonucu gözaltına alınan dört kişi, sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.
 
Olay, geçen pazartesi günü Sarnıç semti Büyük Menderes Caddesi 18/B'deki kuyumcuda, saat 14.30 sıralarında meydana geldi. Pompalı tüfekli, bereli ve eldivenli iki kişi, Ahmet Sayıner ile kardeşi Aykut Sayıner'in bulunduğu kuyumcuyu soymak için geldi. Altınların ellerindeki çantaya koyulmasını istediler ancak iki kardeş direndi. Bunun üzerine hiçbir şey alamayan iki zanlı, Aykut Sayıner'i pompalı tüfekle yaralayıp kaçtı. Şüphelilerden biri, 1054 Sokak'ta çanta ve beresini, ardından da eldivenlerini yol kenarındaki evlerin bahçesine attı. Çevreye çok sayıda polis sevk edilirken şüpheliler, ormanlık alanda izlerini kaybettirdi. Yaralı Sayıner, Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
 
Çevrede geniş çaplı araştırma başlatan polis ekipleri, Buca ilçesi Kaynaklar Mahallesi girişinde Ö.E. (26) ve D.Ö.'yü (25) otomobilde yakalayarak gözaltına aldı. Ormanlık alanda yapılan aramada ise G.M. ve L.G. (30) yakalandı. Şüphelilerin, soygun girişiminden önce kuyumcu dükkanı ve yakınlarında keşif yaptığı, plan hazırladıktan sonra da harekete geçtikleri öğrenildi.
 
İşlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edilen dört zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam