Kurallara uyan sürücülere çeyrek altın!

Diyarbakır Emniyeti trafikte örnek bir uygulamaya imza atıyor. Kurallara uyduğu tespit edilen otobüs sürücüleri çeyrek altınla ödüllendiriliyor.Kurallara uyan sürücüler radar cihazları ve Mobese görüntüleri tespit ediliyor. Plaka numaralarından sürücüler

Kurallara uyan sürücülere çeyrek altın!

Diyarbakır Emniyeti trafikte örnek bir uygulamaya imza atıyor. Kurallara uyduğu tespit edilen otobüs sürücüleri çeyrek altınla ödüllendiriliyor.

Kurallara uyan sürücüler radar cihazları ve Mobese görüntüleri tespit ediliyor.
 
Plaka numaralarından sürücüler belirlenen sürücüler ödüllendiriliyor. İlk etapta dolmuş sürücüleri ödüllendirilmişti. Bu kez ise otobüs sürücüleri ödüllendirildi.
 
Uygulamayla ilgili konuşan Trafik Denetleme Şube Müdürü Seyit Cingöz, "Bu sistemdeki temel unsurumuz, birincisi kurallara uyması ikincisi halkla olan diyalogda en iyi şekilde davranmasını hedefliyoruz. Bu şekilde yine kurallara uymayanlara ceza sistemimiz devam edecek" diye konuştu.
 
Uygulama otobüs şoförlerini sevindirdi.
 
Bir otobüs şoförü, uygulama için "Altın takılması sembolik birşey. Sizim insanlarla olan diyaloğumuz kurallara uyma konusunda duyarlılığımız devam ettiği sürece çeyrekler gelir" derken bir diğer sürücü, "Bu bütün şoförlere örnek olacak bence" dedi.
 
Diyarbakırlılardan da destek alan ödül uygulamasına Emniyet düzenli aralıklarla devam edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler