Köpek son anda kurtuldu!

KARAMAN'da kereste ve odun deposu olan 4 işyerinin açık alanında çıkan yangın güçlükle kontrol altına alındı. Yangın sırasında bir depodaki yavru köpek ise çevredekiler tarafından yanmaktan son anda kurtarıldı.  Yangın, saat 16.00 sıralarında Hamidiye Mah

Köpek son anda kurtuldu!
KARAMAN'da kereste ve odun deposu olan 4 işyerinin açık alanında çıkan yangın güçlükle kontrol altına alındı. Yangın sırasında bir depodaki yavru köpek ise çevredekiler tarafından yanmaktan son anda kurtarıldı. 
 
Yangın, saat 16.00 sıralarında Hamidiye Mahallesi'ndeki Odun ve Kömürcüler Sitesi'nde meydana geldi. Sitedeki bir odun ve kereste deposunun açık alanındaki keresteler, belirlenemeyen bir nedenle alev aldı. Biranda yükselen alevler rüzgarında etkisiyle bitişiğindeki diğer 3 depoya daha sıçradı.
 
Karaman Belediyesi başta olmak üzere çevre ilçe ve beldelere bağlı çok sayıda itfaiye ekibi alevlere müdahale ederek kontrol altına almaya çalıştı. Çevredeki esnaf da iş makinaları yardımıyla alevlerin daha da büyümemesi için odun ve keresteleri depolardan tahliye etti. Müdahaleler sırasında bir depodan havlama sesi geldi. Bunun üzerine 2 kişi, bir yavru köpeği yanmaktan son anda kurtardı. Kurtarılan köpek, suyla yıkanarak serinletilmeye çalışıldı.
 
Alevler, Çevre ve Orman Bakanlığı'na ait helikopterin de müdahalesiyle güçlükle kontrol altına alınırken, soğutma çalışmaları sürüyor. Polis ise yangının çıkış sebebini araştırmak için çalışma başlattı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler