Kızını ve sevgilisini öldürdü...

Abdullah Can(43) öz kızı olan Merve Can(16) ve birlikte olduğu(sevgilisi) olduğunu öğrenmesinin ardından ruhsatsız silah ile kızını öldürüp Birecik ilçesi civarında bir araziye cesedini atmış vatandaşların jandarma ve polise haber verilmesinin ardından ol

Kızını ve sevgilisini öldürdü...

Abdullah Can(43) öz kızı olan Merve Can(16) ve birlikte olduğu(sevgilisi) olduğunu öğrenmesinin ardından ruhsatsız silah ile kızını öldürüp Birecik ilçesi civarında bir araziye cesedini atmış vatandaşların jandarma ve polise haber verilmesinin ardından olayla ilgili soruşturma başlatılmıştı.

Firar olan baba kızını öldürdükten sonra kızının sevgilisi(birlikte yaşadığı) iddiasıyla Halil Kırmızıyı öldürmüş iki cinayetin ardından kayıplara karışmış idi. Olayların yaşanmasının 6 ay geçmesinin ardından Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri baba Abdullah Can’ı bekar evi olarak oturduğu yeni mahallede düzenlediği operasyon ile göz altına aldı. Olaya karışan ve yardım ettiği iddiasıyla Amca Müslüm Can’da gözaltına alındı.

Gözaltına alınan iki kişi emniyette alınan ifadelerinin ardından geniş güvenlik önlemleri altında zırhlı araç ile Alınan sağlık raporunun ardından adliyeye sevk edildi.Öte yandan baba Abdullah Can’ın gizlendiği evde yapılan aramada söz konusu Clok marka silah ele geçirildi.Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler