Kırgızistan'da Türk öğrenci intihar etti!

Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te, Bursalı Ali Eroğlu adlı Türk öğrenci dün akşam yurtta canına kıydı.Ali Eroğlu'nun Çin Dili ve Edebiyatı bölümünü okumak üzere üniversiteye kayıt yaptırdığı öğrenildi.İntihar nedeni henüz bilinmeyen Eroğlu'nun cansız bede

Kırgızistan'da Türk öğrenci intihar etti!

Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te, Bursalı Ali Eroğlu adlı Türk öğrenci dün akşam yurtta canına kıydı.

Ali Eroğlu'nun Çin Dili ve Edebiyatı bölümünü okumak üzere üniversiteye kayıt yaptırdığı öğrenildi.

İntihar nedeni henüz bilinmeyen Eroğlu'nun cansız bedeni, üniversite yurdundan alınarak morga kaldırıldı.

Bişkek'te eğitim gören Türk arkadaşlarını üzüntüye boğan intiharla ilgili Bişkek polisi soruşturma başlattı.

REKTÖR BALCI: ÜNİVERSİTEMİZ TARİHİNDEKİ İLK İNTİHAR VAKASI

Konu ile ilgili görüştüğümüz Manas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sebahattin Balcı, olaydan dolayı büyük üzüntü içerisinde olduklarını ve ailesine de haber verildiğini söyledi.

Olayın intihar olduğundan emin olunduğunu kaydeden Rektör Balcı, üniversite tarihinde böyle bir intihar vakasının ilk kez yaşandığını ifade etti.

'BANYOYA GİRMİŞ SUYU VE MÜZİĞİ AÇMIŞ'

Balcı, 'Öğrenci, odasında bulunan banyoda iple demire kendini asarak intihar etmiş. Arkadaşları içeriden su ve müzik sesi geldiği için banyo yaptığını düşünmüş. Ancak bir süre sonra çıkmayınca arkadaşları görevlilere haber vermiş ve kapı kırılarak içeri girilmiş" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam