Kendisi 14 vücudu 110 yaşında!

Dünyada sadece 80 kişide görülen bir hastalıkla doğan Hindistanlı Ali Hüseyin 14 yaşında 110 yaşındaki bir insanın görünümüne sahip oldu.Daha önce 5 kardeşini birden bu hastalığa kurban veren Ali, vücudun normalden 8 kat daha hızlı yaşlanmasına neden olan

Kendisi 14 vücudu 110 yaşında!

Dünyada sadece 80 kişide görülen bir hastalıkla doğan Hindistanlı Ali Hüseyin 14 yaşında 110 yaşındaki bir insanın görünümüne sahip oldu.

Daha önce 5 kardeşini birden bu hastalığa kurban veren Ali, vücudun normalden 8 kat daha hızlı yaşlanmasına neden olan hastalığın tıp dilinde adı Progeria.

Ali’nin gözlerinde ve kalbindeki sağlık sorunlarının yanı sıra saçları da çıkmıyor. Ölümden korkmadığını ve yaşamak istediğini söyleyen Ali, “Umarım benim durumumdakiler için bir ilaç bulunur. Ben gerçekten yaşamak istiyorum. Ölümden değil ailemin acı çekmesinden korkuyorum" dedi.
12.20130826192828.jpg

Ali'nin kuzen olan annesiyle baba 32 yıl önce evlendirildirilmiş. “Doktorlar daha önce söyleseydi çocuk yapmayı bırakırdık” diyen anne ve baba, çevredekilerin yardımlarıyla geçiniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam