Katil zanlısı kızkardeşlerden yeni iddia!

İzmir’in Aliağa ilçesinde anneleri Gülseren Süngü’yü öldürdükleri iddiasıyla tutuklanan kız kardeşlerin üvey kardeş oldukları iddia edildi.İzmir’in Aliağa ilçesinde anneleri Gülseren Süngü’yü elektroşok cihazı ile bayılttıktan sonra 26 yerinden bıçaklayar

Katil zanlısı kızkardeşlerden yeni iddia!

İzmir’in Aliağa ilçesinde anneleri Gülseren Süngü’yü öldürdükleri iddiasıyla tutuklanan kız kardeşlerin üvey kardeş oldukları iddia edildi.

İzmir’in Aliağa ilçesinde anneleri Gülseren Süngü’yü elektroşok cihazı ile bayılttıktan sonra 26 yerinden bıçaklayarak öldürdükleri iddiasıyla tutuklanan 19 yaşındaki Şeyda P. ile 17 yaşındaki B.P. isimli kız kardeşlerin üvey kardeş oldukları öne sürüldü. İddiayı ortaya atan abla Şeyda P., yakın arkadaşlarına ve avukata, kız kardeşiyle babalarının ayrı olduğunu söyledi. Kızların avukatı Zülküf Koçoğlu ise, "Annelerini öldürmekle suçlanan müvekkillerimle soruşturma esnasında her şeyi konuştuk. Abla Şeyda P., kardeşi B.P. ile babalarının ayrı olduğunu, bunu da annesinin ağzından duyduğunu söyledi. Bu iddiayı babasına sormuş. Baba ise bu iddiayı kabul etmemiş. Şu anda dava ile ilgili çok bağlantısı olmadığı için üzerinde durma gereksinimi duymadım" dedi.

"BİZ ÜVEY KARDEŞİZ"

İddiaya göre, okumasına izin vermeyen annesinden defalarca işkence gördüğünü ve vücudunda hala işkence izlerini taşıdığını belirten Şeyda P. yakınlarına ve kendilerini savunan avukatına, "Annem bir gün bana, kız kardeşim ile babalarımızın ayrı olduğunu söyledi. Bu sözler üzerine şok oldum. Bunu bir kaç kez başkasıyla telefonda konuşurken de duydum. Bizi terk eden babama ulaşıp, bu iddiayı sordum. Sözlerimi ciddiye almayan babam, iddiaları yalanladı. Ama hep kuşku içinde yaşadım. Babam gerçeğin ortaya çıkmasını istemedi" dedi.

Savunma aşamasında tüm detayları görüştükleri müvekkili Şeyda P.’nin, kız kardeşi ile babalarının ayrı olduğu yolundaki iddiaları kendisine de söylediğini belirten avukat Zülküf Koçoğlu, "Şeyda ile uzun uzun konuştuk. Kız kardeşi ile babalarının ayrı olduğunu söyleyince şaşırdım. Bunu nereden öğrendiğini sorduğumda, annesinin söylediğini belirtti. Babası ise bunun doğru olmadığını söylemiş. Davaya doğrudan etki edecek bir iddia olmadığı için şu anda bununla ilgili bir girişimimiz olmadı" diye konuştu.

MÜEBBET İSTEMİYLE YARGILANIYORLAR

Annelerini öldürmek suçundan müebbet hapis istemiyle tutuklu yargılanan 19 yaşındaki Şeyda P. ile 17 yaşındaki kız kardeşi B.P., ilk duruşmada kendilerini savundular. Kız kardeşler, mutfaktan önce bıçağı annelerinin alarak üzerlerine saldırdığını iddia etti. Abla Şeyda P., anneleri ile boğuşurken yere düşen bıçağı kız kardeşinin aldığını ve annesine bir kez sapladığını, daha sonra bıçağı kendisinin alarak annesini bıçakladığını söyledi. Kız kardeşler ayrıca yaptıklarından pişmanlık duyduklarını söylemişlerdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler