Kars'ta fesatçılara darbe

KARS’ta çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarının yaptığı ihalelere fesat karıştırdıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 23 kişiden 5'i çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce dün Kar

Kars'ta fesatçılara darbe
KARS’ta çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarının yaptığı ihalelere fesat karıştırdıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 23 kişiden 5'i çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
 
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce dün Kars merkez, Sarıkamış ve Selim ilçeleri ile Ankara, İzmir, Erzurum ve Iğdır'da eş zamanlı operasyon yapıldı. 'İhale mevzuatına göre gizli tutulması gereken bilgilere başkalarının ulaşmasını sağlamak' ve 'ihaleye katılan kişilerle aralarında gizli anlaşma yapmak' suretiyle fesat karıştırmak suçundan dolayı gözaltına alınan 23 kişinin ifadesi alındı. Şüphelilerden 5'i çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak Kars Kapalı Cezaevi'ne konuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler