Kamil Sönmez türkülerle anıldı

Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu ve Perşembe Belediye Başkanlığı tarafından Kamil Sönmez'i anma konseri düzenlendi.Ordu Kültür Sanat Kültür Merkezi'nde düzenlenen konsere Ordu Valisi Orhan Düzgün, Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, CHP

Kamil Sönmez türkülerle anıldı

Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu ve Perşembe Belediye Başkanlığı tarafından Kamil Sönmez'i anma konseri düzenlendi.

Ordu Kültür Sanat Kültür Merkezi'nde düzenlenen konsere Ordu Valisi Orhan Düzgün, Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, CHP Ordu Milletvekili İdris Yıldız, İl Garnizon Komutanı Jandarma Albay Şeref Çakmak, Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, Ordu İl Emniyet Müdürü Hakan Kırmacı, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Perşembe Belediye Başkanı Selami Çarkcı, kaymakamlar, daire müdürleri ve Kamil Sönmez'in yakın akrabaları ve çok sayıda seveni katıldı.
 
Sevilen türküleri ile Kamil Sönmez anılırken, gecede Ümit Tokcan, Ali Rıza Gündoğdu, Mehmet Gümüş, Şükriye Tutkun,Çetin Akdeniz, Taner Can, Burak Sönmez ve Bahri Çağlayan sahneye çıktı.
 
Ordu Valisi Orhan Düzgün, anma programı öncesinde yaptığı açıklamada, "Kamil Sönmez, Türk halk müziğinin önemli seslerinden birisiydi. Yaklaşık 100 gün önce vefat etti. Ordu Üniversitemizin ve Perşembe Belediyemizin ve programda sahne alacak sanatçılarımızın destekleriyle Kamil Sönmez anma konseri düzenlendi. Biz de misafirlerimiz ile birlikte buradayız' dedi.
 
Kamil Sönmez'i anma konserinin sonunda, programa katılan sanatçılara çiçek takdim edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler