İyilik yapayım derken 60 çocuğu hastanelik etti

 Aydın’da, tarihi geçmiş meyve sularından içen yaklaşık 60 öğrenci gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Meyve sularını, işyerini kapatan bir kişinin hayır için dağıttığı belirlendi.Olay, Aydın’da bir ortaokulda bugün saat 16.00 sıralarında m

İyilik yapayım derken 60 çocuğu hastanelik etti

 Aydın’da, tarihi geçmiş meyve sularından içen yaklaşık 60 öğrenci gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Meyve sularını, işyerini kapatan bir kişinin hayır için dağıttığı belirlendi.

Olay, Aydın’da bir ortaokulda bugün saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Okul bahçesine gelen soyadı öğrenilemeyen Gökhan adlı bir kişi, işyerini kapattığı için elinde kalan meyve sularını öğrencilere dağıttı. Meyve sularını içen yaklaşık 60 öğrencide kusma ve mide bulantısı meydana geldi. Okul idarecilerinin haber vermesiyle öğrenciler, ambulanslarla Aydın’da bulunan hastanelere kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, isminin Gökhan olduğu belirlenen şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam