İyiliğin Müdürü kazada ödlü!

Aydın’da çocuklara oyuncak dağıtmak için gittiği mahallede kamyon çarpan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren okul müdürü Mehmet Cumhur Candan, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Candan için, ikindi üzeri Aydın Bey Camisi’nde, cenaze tören

İyiliğin Müdürü kazada ödlü!

Aydın’da çocuklara oyuncak dağıtmak için gittiği mahallede kamyon çarpan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren okul müdürü Mehmet Cumhur Candan, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Candan için, ikindi üzeri Aydın Bey Camisi’nde, cenaze töreni düzenlendi. Törene, Candan’ın çocukları Serhat Candan (33) ve Kaan Candan (28), yakınları, öğretmen arkadaşları ve öğrencileri ve veliler katıldı. Kılınan namazın ardından Türk bayrağına sarılı tabutu bir süre omuzlarda taşınan Candan, Kemer Mezarlığı’na götürülerek toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam