İki otomobil çarpıştı: 1 ölü, 10 yaralı

Kaza, dün akşam saat 18.40 sıralarında Orhangazi-Bursa karayolu Marzim Tesisleri önündeki yat fabrikası kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Vildan Aydın (40) idaresindeki 34 HP 0851 plakalı otomobil, Bursa istikametinden Yalova istikametine d

İki otomobil çarpıştı: 1 ölü, 10 yaralı

Kaza, dün akşam saat 18.40 sıralarında Orhangazi-Bursa karayolu Marzim Tesisleri önündeki yat fabrikası kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Vildan Aydın (40) idaresindeki 34 HP 0851 plakalı otomobil, Bursa istikametinden Yalova istikametine doğru giderken kontrolden çıkarak karşı şeride geçti. Yolda savrulan otomobil, karşı yönden gelmekte olan Tuncay Üre (38) idaresindeki 29 AN 158 plakalı otomobile kafadan çarptı. Her iki aracın da hurdaya döndüğü kazada sürücü Vildan Aydın ile Fikret Kadıoğlu (31), Funda Durmuş (29), Kenan Parlak (30) ve diğer otomobilde bulunan sürücü Tuncay Üre, eşi Fatma Üre (36), çocukları Uğurcan Üre (12), Ebrar Üre (11), Niyase Üre (13) ve Satı Üre (50) yaralandı. Aynı araçta bulunan ve ön koltukta oturan Nadir Üre (33) ise hayatını kaybetti. Kaza yerine Orhangazi, Gemlik, İznik ve Bursa’dan ambulanslar sevk edildi. Kaza yerine sevk edilen itfaiye ekiplerinin yardımıyla ambulanslara taşınan yaralılar, Gemlik ve Orhangazi Devlet Hastanelerine kaldırıldı.

Kazada araç içinde sıkışarak hayatını kaybeden Nadir Üre’nin cesedi ise, itfaiye ekipleri tarafından 20 dakikalık çalışma sonucu çıkartılarak, cumhuriyet savcısının ilk incelemesinin ardından Orhangazi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma ve polis, kaza ile ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam