Hostes karısının pilotla.....

Hostes eşinin kendisini bir pilotla aldattığını öğrenen koca, kanser olduğunu duyunca ikinci büyük şoku yaşadı.İstanbul'da 11 yıldır evli olduğu hostes olan eşine boşanma davası açtıktan sonra eşinin kendisini bir pilotla aldattığını öğrenen koca, kanser

Hostes karısının pilotla.....

Hostes eşinin kendisini bir pilotla aldattığını öğrenen koca, kanser olduğunu duyunca ikinci büyük şoku yaşadı.

İstanbul'da 11 yıldır evli olduğu hostes olan eşine boşanma davası açtıktan sonra eşinin kendisini bir pilotla aldattığını öğrenen koca, kanser olduğunu duyunca ikinci büyük şoku yaşadı. Boşanmak üzere olduğu karısının 8 yaşındaki oğlunu kendisine göstermediğini savunan eş, mahkemeye başvurdu.
 
İddiaya göre, 11 yıl önce evlenen ve 8 yaşında bir erkek çocukları bulunan H.K. ve hostes olan eşi Ş.Y.K., anlaşarak boşanmaya karar verdi. Çift evlerini ayırdıktan bir süre sonra Ş.Y.K., evde bulunan bilgisayarın kendisine verilmesini istedi. Ayrı yaşadığı eşinin ısrarı üzerine durumdan şüphelenen H.K., bilgisayarı açıp kontrol etti. Bilgisayarda eşinin pilot olduğu öğrenilen bir erkekle aralarında geçen konuşmaların ses kaydını bulan H.K., büyük şok yaşadı. Evli oldukları dönemde eşinin kendisini aldattığını öğrenen H.K., boşanmak için Bakırköy 7. Aile Mahkemesi'ne başvurdu. Mahkeme, çocuğun geçici velayetini anneye verdi.
 
Dava sürerken rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan H.K., akciğer kanserine yakalandığını öğrenince bir şok daha yaşadı. H.K., bir süre tedavi gördü. Bu süreçte çocuğuyla telefonda dahi görüşemeyen H.K., boşanma davası süren eşiyle konuşup çocuğunu görmek istediğini söyledi. Ancak İstanbul dışına çıkartıldığı öğrenilen çocuğunu göremeyen H.K., mahkemeye başvurdu.
 
Boşanma davasının ilk duruşmasının ardından adliye önünde İHA muhabirine açıklama yapan H.K., "Boşanma arifesinde sadece gereksiz bir bilgisayarı istemesi beni rahatsız etti. Kontrol ettiğimde bilgisayarın içindeki ses dökümlerini gördüm. Bununla ilgili davamızı açtık. En doğru kararı yargı verecektir. Biz boşanma kararını almıştık, kendi aramızda anlaşmalıydı.
 
Sonradan bilgisayardaki ses dökümü her şeyi ortaya çıkardı. 8 yaşında bir oğlum var. 11 aydır çocuğumu göremiyorum. Boşanma protokolünde mahkeme geçici velayetini anneye verdiği için bizde çocuğu hanımefendiye teslim ettik. 'İstediğin zaman görebilirsin' demesine rağmen ertesi gün telefonla bile görüşemedim. Çocuğumu Hendek'e götürmüş. Yaklaşık 11 aydır göremiyorum" diye konuştu.
 
Şiddet uygulamadığı halde eşinin karakola giderek, "Beni rahatsız etti, beni tehdit etti" diye şikayette bulunduğunu öne süren H.K., "Ben karakollara gidip ifade vermekten bıktım. Her gittiğimde ifade veriyorum. Boşanma davasında ise ben zinasını yakaladığım halde şiddet gördüğünü belirtiyor. 11 yıllık evliliğimizde bir kez dahi şiddet uygulamadım ne de bir kez karakolluk olduk.
 
Zaten kendisi hostes olduğu için doğru düzgün göremiyordum. Çocuğa yıllarca ben baktım. Bu nasıl şiddetmiş ben anlamadım. Kaptan pilotla ilişkisi ortaya çıktığı için kendisi hakkında soruşturma açıldığını ve ikisinin de işten atıldığını duydum. Pilot da evli ve 3 tane çocuğu var" dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam