Hesaba bakmakta paralı oldu

 Bankalar şimdi de ATM'den hesabına göz atmak isteyen müşterilerinden 6 TL "Hesap özeti görüntüleme ücreti" kesti. Hesaplarından para kesildiğini görenler sikayetvar.com'a gönderdikleri şikayetlerle "Bankalar bakma parası kesiyor. Hesap özeti çıktısını da

Hesaba bakmakta paralı oldu

 

Bankalar şimdi de ATM'den hesabına göz atmak isteyen müşterilerinden 6 TL "Hesap özeti görüntüleme ücreti" kesti.
 
Hesaplarından para kesildiğini görenler sikayetvar.com'a gönderdikleri şikayetlerle "Bankalar bakma parası kesiyor. Hesap özeti çıktısını dahi almadan ücret kestiler" diyerek bankaları topa tuttular.
 
Bankalar hesap özetlerini iyice kazanca dönüştürdü. İlk olarak ATM'lerden bilgilendirme fişleri için makbuz bedeli almaya başlayan bankalar daha sonra hesap ve kart ekstrelerini ücretli yaptı hesap özeti ücreti aldı. Şimdi de bankalar bakiye sorgulama, hesap hareketlerini izleme,kredi borcu görüntüleme gibi işlemlerini de paralı hale getirdi. 6 TL'ye varan ATM'ye bakma parası kesiyor.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler