HDP saldırısında öldürülen Deniz Poyraz'ın yerine onun fotoğrafını kullandılar!

Genç kız açıklama yapmak zorunda kaldı

HDP saldırısında öldürülen Deniz Poyraz'ın yerine onun fotoğrafını kullandılar!

HDP İzmir il binasına düzenlenen saldırıda parti çalışanı Deniz Poyraz hayatını kaybetti. Dünden bu yana yaşamını yitiren kadının fotoğrafının yerine kendi fotoğrafının kullanıldığını söyleyen Ege Üniversitesinde Araştırma Görevlisi olan Deniz Poyraz ise sosyal medyadan bir açıklama yaparak ortaya çıkan karışıklığı düzeltti.

İzmir'de HDP il binasına giren bir saldırgan, Deniz Poyraz isimli parti çalışanını kahvaltı yaparken 6 kurşunla katletti.

YANLIŞ DENİZ'İN FOTOĞRAFINI KULLANDILAR
Poyraz için sosyal medyada paylaşım yapan birçok gazeteci, tiyatrocu, siyasetci ve vatandaşlar ise mesajlarını yine İzmir'de yaşayan başka bir Deniz Poyraz'ın fotoğrafıyla paylaştı. Çoğu paylaşım yanlış anlaşılmanın ortaya çıkmasından sonra silinirken İzmir Ege Üniversitesi'nde Araştırma Görevlisi olan Deniz Poyraz da sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Öldürülen Deniz Poyraz


GENÇ KIZ AÇIKLAMA YAPTI
Poyraz paylaşımında, "Sosyal medya ve internette bana ait fotoğraflar paylaşılmakta. Fakat haberdeki Deniz Poyraz ben değilim. Vefat eden Deniz Poyraz'a Allah'tan rahmet diliyorum" ifadelerini kullandı.

AÇIKLAMAYA RAĞMEN DEVAM ETTİLER
Buna rağmen Poyraz'a yönelik paylaşımlar o kadar arttı ki yanlış kişinin paylaşımlarının altına "Allah rahmet eylesin" denilmeye devam edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam