Hayranları sinir krizi geçirdi

 Ünlü sanatçı Müslüm Gürses'in ölüm haberini alan hayranları Şişli'deki hastaneye akın etti. Bazı hayranları sinir krizi geçirdi.  Müslüm Gürses'in hayatını kaybetmesinin ardından sevenleri, hastaneye akın etti. Kısa sürede hastane önünde toplanan hayranl

Hayranları sinir krizi geçirdi

 

Ünlü sanatçı Müslüm Gürses'in ölüm haberini alan hayranları Şişli'deki hastaneye akın etti.
 
Bazı hayranları sinir krizi geçirdi. 
 
Müslüm Gürses'in hayatını kaybetmesinin ardından sevenleri, hastaneye akın etti. Kısa sürede hastane önünde toplanan hayranlarının bazıları gözyaşı dökerken bazıları da sinir krizi geçirdi. Bir seveni fenalaşınca ambulansa taşındı. Bu sırada minibüsüyle hastane önüne gelen bir kişi, sanatçının şarkısını çaldı. Bu hareket diğer sevenleri tarafından alkışlandı. Ancak Gürses'in yakın çevresinden olduğu belirtilen bazı kişiler, hastane önünde yüksek sesle müzik çalınmaması için uyarıda bulununca hayranı müziğin sesini kıstı.
 
ZİNCİRLİKUYU'DA DEFNEDİLECEK
 
Öte yandan ölüm haberinin ardından hastaneye gelen Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, sanatçının cenazesiyle ilgili açıklamada bulundu. Sarıgül, "Bütün Ortadoğu'nun yakından tanıdığı, çok değerli sanatçı Müslüm Gürses'i kaybetmenin üzüntüsü içersindeyiz. Ama kamuoyu sanatçı dostumuza karşı bütün hassasiyeti ve önemi gösterdi. Kendisine yakışan bir uğurlamayı yarın inşallah bütün yurttaşlarımızın katılımıyla birlikte yapacağız. Yarın sabahleyin ilk tören Cemal Reşit Rey'de olacak. Daha sonra Teşvikiye Camii'inde ve oradan da Zincirlikuyu'daki son istirahatgahına sevgili Müslüm Baba'yı uğurlayacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler