Hava fişek fabrikasında patlama yaralılar var

Sakarya'nın Geyve İlçesi'ndeki bir havai fişek fabrikasında patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda ambulans sevkedildiği bildirildi. Sakarya’nın Geyve İlçesi’nde faaliyet gösteren ve geçtiğimiz yıllarda da bir kaç kez benzer kazalar meydana gelen C

Hava fişek fabrikasında patlama yaralılar var
Sakarya'nın Geyve İlçesi'ndeki bir havai fişek fabrikasında patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda ambulans sevkedildiği bildirildi.
 
Sakarya’nın Geyve İlçesi’nde faaliyet gösteren ve geçtiğimiz yıllarda da bir kaç kez benzer kazalar meydana gelen Coşkunlar Havai Fişek Fabrikasında bugün saat 14.30 sıralarında yeni bir patlama meydana geldi.
 
Yaralılar olduğu belirtilirken, fabrikaya sağlık ekipleriyle ambulanslar sevk edildi. Çıkan yangına da Geyve Belediyesi itfaiye ekibi müdahale ederken, çevredeki belediyelerden de takviye istendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler