Hastadan doktora tecavüz suçlaması

Tekirdağ’ın Marmara Ereğlisi ilçesinde bir bayan hasta, muayene için gittiği doktorun kendisini bayıltıp tecavüz ettiği iddiasıyla şikayetçi oldu.Doktor T.A. iftira dedi ama bir başka kadın da aynı doktordan tecavüz suçlamasıyla şikayetçi olduİddialara gö

Hastadan doktora tecavüz suçlaması

Tekirdağ’ın Marmara Ereğlisi ilçesinde bir bayan hasta, muayene için gittiği doktorun kendisini bayıltıp tecavüz ettiği iddiasıyla şikayetçi oldu.

Doktor T.A. iftira dedi ama bir başka kadın da aynı doktordan tecavüz suçlamasıyla şikayetçi oldu

İddialara göre ev hanımı A.U. (36) Marmara Ereğlisi İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek muayene için gittiği Doktor T.A.’nın kendisini bayıltıp tecavüz ettiğini iddia etti.

Polisteki ifadesinde karnındaki gaz sıkışması şikayeti ile Doktor T.A.’nın özel muayenesine gittiğini belirten A.U., “Karnımda şişlik vardı. T.A.’nın muayenesine gittim. Burada bana serum verip beni bayılttı. Daha sonra bana tecavüz etti. Hayal meyal tecavüzü hatırlıyorum. Ama tecavüze karşı koyamadım. Ayıldıktan sonra polise gelerek şikayetçi oldum” dedi.

Polisteki ifadesinde suçlamaları kabul etmeyen T.A., “Bana iftira atılıyor. Kesinlikle böyle bir durum olmadı. Benim bir suçum yok. Anlatılanlar tamamen iftiradan ibaret” dedi. İfadesinin ardından Marmara Ereğlisi Adliyesi’ne sevk edilen T.A., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Tekirdağ Adli Tıp Kurumu’nda muayeneden geçen A.U.’nun cinsel organından numune alınarak İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Olayın ardından emniyete başvuran bir başka kadın da aynı doktordan şikayetçi oldu. İsmi açıklanmayan kadın, Doktor T.A.’nın kendisini bayıltarak tecavüz ettiğini ileri sürdü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam