Hakkari'de can pazarı!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde TIR ile minibüsünün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi öldü, 11 kişi yaralandı. Hakkari'de cezaevindeki yakınları ziyaret ettikten sonra ilçeye dönen Öner ailesini taşıyan 30 YE 500 plakalı minibüs, aşırı hız ve

Hakkari'de can pazarı!
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde TIR ile minibüsünün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi öldü, 11 kişi yaralandı.
 
Hakkari'de cezaevindeki yakınları ziyaret ettikten sonra ilçeye dönen Öner ailesini taşıyan 30 YE 500 plakalı minibüs, aşırı hız ve kaygan zemin nedeniyle virajı alamayan 73 SD 085 plakalı TIR'la çarpıştı. Kazada minibüste bulunan Halime Öner (74), Hilmi Öner (74) ve İrem Öner (8) olay yerinde hayatını kaybetti, Beritan Öner (12) Hayrettin Öner (23), Mesut Öner (36), Nedim Öner (43), Gülşilan Öner (5) Bircan Öner (9), Rojda Öner, Nefisa Öner, Ekrem Öner, Halil Öner, Sebahat Bozacı ise yaralandı.
Yaralılar, kaza yerinden geçen araçlar ve ambulanslarla Yüksekova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır 2 kişinin ameliyata alındığı, diğerlerinin ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
 
Kazanın duyulmasının ardından ailenin yakınları Yüksekova Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne akın etti.
 
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler