"Hakim bey kocam her gece..."

 Memur eşi 34 yaşındaki Ö.L. hakkında "Kocam çalışmamı engellemek için geceleri uyutmuyor. Beni her gece cinsel birlikteliğe zorluyor" diye suç duyurusunda bulunan 26 yaşındaki A.L. mahkemede vazgeçti. "Eşim düzeldi, normal hayata döndük. Şikayetçi değili

"Hakim bey kocam her gece..."

 Memur eşi 34 yaşındaki Ö.L. hakkında "Kocam çalışmamı engellemek için geceleri uyutmuyor. Beni her gece cinsel birlikteliğe zorluyor" diye suç duyurusunda bulunan 26 yaşındaki A.L. mahkemede vazgeçti. "Eşim düzeldi, normal hayata döndük. Şikayetçi değilim" deyince dava ilk celsede düşürüldü.


Merkez Seyhan İlçesi Yeşilyurt Mahallesi'nde oturan 2 çocuk annesi A.L., geçen 22 Ocak'ta Cumhuriyet Savcısı'na giderek eşi Ö.L. hakkında suç duyurusunda bulundu. A.L. dilekçesinde, "Kocam geceleri beni uyutmuyor, böylece çalışmamı engellemeye çalışıyor. Kimi zaman da sabahları işe gitmemi engelliyor. İstemediğim halde her gece cinsel birlikteliğe zorluyor, ilişkiye giriyor. Bu sabah da istemememe rağmen benimle zorla birlikte oldu. Bu davranışları benim ruh sağlığımı bozdu, şikayetçiyim" dedi. Cumhuriyet Savcısı da koca Ö.L. hakkında 'eşe karşı cinsel saldırı, aile ferdine kötü muamele' suçlarından dava açtı.

Ö.L., 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki savunmasında, suçlamaları kabul etmedi. Eşiyle aralarında zaman zaman tartışmalar olduğunu belirten Ö.L., "Bazen kavgalarımız bazı huzursuzluklarımız oldu ancak şu anda barıştık. Ben eşimi kesinlikle zorla cinsel birlikteliğe zorlamadım. Bazen eşimin çalışmasını istemediğim oldu. Ancak kendisinden özür diledim, barıştık. Aramızda hiçbir sorun yok" diye konuştu.

ŞİKAYETTEN VAZGEÇTİ
A.L. ise eşini affederek şikayetinden vazgeçtiğini belirtti. A.L., "Evliliğimizle ilgili bazı şeyler oldu. Ancak eşim düzeldi. Normal hayata döndük. Şikayetçi değilim" diyerek şikayetinden vazgeçti. Mahkeme heyeti, '15 yaşından büyüklerin cinsel istismar suçunda' suçun şikayete bağlı olması ve kadının da şikayetinden vazgeçmesi sebebiyle davanın düşürülmesine karar verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam