Gümüşhaneli öğrenci kaza kurbanı!

Kaza, Bursa Nilüfer ilçesinde Bursa-İzmir yolunda meydana geldi. Reşit İ.E., 34 FL 0744 plakalı otomobili ile Bursa yönünde seyir halindeyken, Nilüfer metro istasyonu yanında direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarptı. Daha sonra Mehmet Özden i

Gümüşhaneli öğrenci kaza kurbanı!

Kaza, Bursa Nilüfer ilçesinde Bursa-İzmir yolunda meydana geldi. Reşit İ.E., 34 FL 0744 plakalı otomobili ile Bursa yönünde seyir halindeyken, Nilüfer metro istasyonu yanında direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarptı. Daha sonra Mehmet Özden idaresindeki 16 JAF 19 plakalı araca çarpan otomobil otobüs durağına daldı. Durakta bulunan 7 arkadaştan 3'ü kaçmayı başardı. Diğer 4 genç ise otomobilin altında kaldı. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri, İbrahim Ç. (13) ile Mert D.'yi (13) Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne,  Serkan Alkan (16) ve Gümüşhaneli Furkan Akbulut'u (14) ise Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Alkan ve Akbulut yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 7 arkadaşın hafta sonu tatilini fırsat bilerek kaykay pistine gittikleri öğrenildi.

GENÇLERİN OKULLARINDA YAS
İki gencin ölümü okul arkadaşlarını üzüntüye boğdu.

Süleyman Cura İlköğretim Okulu öğrencisi Gümüşhaneli Furkan Akbulut’un sırasını sınıf arkadaşları boş bıraktı. Sırasını Furkan’ın resimleri ve çiçeklerle donatan sınıf arkadaşları büyük üzüntü yaşadı. Furkan’ı kardeşi gibi gördüğünü ifade eden sınıf arkadaşı Şueda Yalçın, “Kardeşim gibiydi. Bana zorla ödevlerini yaptırırdı. Aslında söylenecek çok şey yok. Hız tutkunları, kendi egoları yüzünden kardeşimizi elimizden aldı. Furkan çok çalışkan çocuktu. Zaten notlarının hepsi 5. Hedefi sınava girip fen lisesine gitmekti. Tam hedeflerine ulaşacak derken aramızdan ayrıldı” dedi.
Emircan Kasım ise, Furkan’ın çok iyi bir çocuk olduğunu, kimseye zararı olmadığını söyledi.


BABA ALKAN: “BURALARI YARIŞ PİSTİ Mİ?”
Serkan’ın cansız bedeni Çamlıca Nazif Akkan Camii’ne getirildi. Baba Kenan Alkan, gözyaşlarına hakim olamazken, “Ben kimseye zarar veren biri değilim. Öyle hızlı da araba kullanmam. Lütfen kimse kimseye yazık etmesin. Allah’ın takdiri, ama çok zor. Allah düşmanıma evlat acısı vermesin. Böyle yarışılır mı? Buraları yarış pisti mi?” diye konuştu.
Furkan Akbulut'un cenaze namazının ise Gümüşhane’de kılınacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler