Gözaltına alındılar otobüste bakın ne yaptılar!

Eskişehir'de düzenlenen, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın şehre gelmesini protesto eden #GelmeTayyip eylemi sırasında gözaltına alınan 13 kişi, polis otosunda 'selfie' çekti.Fotoğraf, İngiliz Independent Gazetesi'nin de dikkatini çekti.Ellen DeGeneres’in Oscar

Gözaltına alındılar otobüste bakın ne yaptılar!

Eskişehir'de düzenlenen, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın şehre gelmesini protesto eden #GelmeTayyip eylemi sırasında gözaltına alınan 13 kişi, polis otosunda 'selfie' çekti.

Fotoğraf, İngiliz Independent Gazetesi'nin de dikkatini çekti.

Ellen DeGeneres’in Oscar şovunda 11 diğer ünlüyle beraber çektiği toplu selfie’yi taklit eden protestocular, Eskişehir’de Tayyip Erdoğan ’ın gelmesini protesto ederken gözaltına alındı. Polis otosundayken bir araya gelen 13 kişi, hep beraber bir ‘selfie’ çekti. Söz konusu fotoğraf, İngiliz Independent Gazetesi’nin de dikkatini çekti. Christopher Hooton’un haberinde, “Anlaşılan o ki, Oscar selfie’lerinin taklit edildiği mekanların bir sınırı yok” denilerek, fotoğraf paylaşıldı.

aaa.png

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler