Gelin ile görümcenin muhtarlık yarışı

Bursa’nın dağ ilçelerinden Büyükorhan’da gelin ile görümcenin muhtarlık yarışı görenleri şaşırtıyor.Büyükorhan’da belediye başkan adaylarının yanı sıra muhtar adaylarının da seçim yarışı kıyasıya sürüyor. Cumhuriyet Mahallesi’nde 6 kişi muhtarlık için ada

Gelin ile görümcenin muhtarlık yarışı

Bursa’nın dağ ilçelerinden Büyükorhan’da gelin ile görümcenin muhtarlık yarışı görenleri şaşırtıyor.

Büyükorhan’da belediye başkan adaylarının yanı sıra muhtar adaylarının da seçim yarışı kıyasıya sürüyor. Cumhuriyet Mahallesi’nde 6 kişi muhtarlık için aday olurken, adaylardan 2’siyse gelin ile görümce. Kadın adaylar kendilerini şanslı görüyor. Manav dükkanı işleten Ülkü Acar ile terzilik yapan gelinleri Sebahat İlik, aynı mahalleden muhtar adayı oldu.

Cumhuriyet Mahallesi’nde mevcut muhtar Mustafa Acar, eşi Ülkü Acar’ın bu göreve talip olmasıyla adaylıktan çekilirken, gelin Sebahat İlik de, aynı mahalleden görümcesinin karşısına aday olarak çıktı. İlçede şaşkınlık yaşatan olay, belediye başkan adaylarının seçim yarışını gölgede bıraktı.

KARISI ADAY OLAN MUHTAR ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ

2 dönemden beri muhtarlık yapan Mustafa Acar, yeniden aday olmaya hazırlanırken, eşi Ülkü Acar, vatandaşların talebi üzerine muhtar adayı olduğunu açıkladı. Bunun üzerine Mustafa Acar adaylıktan çekildi.

GELİN DE ADAY OLDU

Görümcesinin aday olduğunu öğrenen gelin Sebahat İlik de bu işe soyundu. Herkes gelin-görümcenin seçim mücadelesini hayretle takip ederken, muhtar adayı sayısı Cumhuriyet Mahallesi’nde 6’ya yükselmiş oldu. Kadın adaylar kapı kapı gezip, projelerini anlatarak seçmenden oy istiyor. Seçimlerin galibi 30 Martta belli olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam