Fırtına önüne geleni kırdı geçti!

 Söke’de sabahın erken saatlerinden itibaren başlayan şiddetli fırtına hayatı olumsuz yönde etkiledi. Fırtınanın devirdiği ağaçlar işyeri ve araçların üzerine düşerek maddi hasara nenden oldu. Söke’de hızı zaman zaman 80 ile 100 kilometreye ulaşan şiddetl

Fırtına önüne geleni kırdı geçti!

 

Söke’de sabahın erken saatlerinden itibaren başlayan şiddetli fırtına hayatı olumsuz yönde etkiledi. Fırtınanın devirdiği ağaçlar işyeri ve araçların üzerine düşerek maddi hasara nenden oldu. 

Söke’de hızı zaman zaman 80 ile 100 kilometreye ulaşan şiddetli fırtına, şehir merkezinin çeşitli noktalarında ağaçların devrilmesine neden oldu. Bazı kesimlerde çatılardaki televizyon antenleri uçarken, çatılarda da kiremitlerin uçtuğu öğrenildi. İlçenin Çeltikçi Mahallesi Huzur Yapı Sitesi Fahrettin Uyguntüzel İlköğretim Okulu bahçesindeki bir ağaç okulun yanında park halindeki 09 K 4915 plakalı otomobilin üzerine devrildi. Maddi hasarın oluştuğu özel otomobilin ön camı patladı.

Diğer taraftan Söke merkez Abdi İpekçi Caddesi Gar karşısında ve Söke Santral Garaj karşısında ağaçlar devrildi. Devrilen ağaçlar Söke Belediyesi Park ve Bahçe İşleri ekiplerince kaldırıldı. Şiddetli rüzgar ve fırtına ile ilgili meydana gelen olaylarda vatandaşların zarar görmemesi ve yaralanmaların olmaması sevindiren taraf oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam