Feci kaza; Trabzonlu aile...

Amasya'da otomobil ve kamyonetin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.Trabzonlu Hüseyin Kuru'nun (48) kullandığı 61 DN 650 plakalı kamyonet, Amasya-Çorum yolu Kayabaşı mevkisinde karşı yönden gelen Kalender Köse (22) yönetimindeki 05 FH 830 pla

Feci kaza;  Trabzonlu aile...

Amasya'da otomobil ve kamyonetin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

Trabzonlu Hüseyin Kuru'nun (48) kullandığı 61 DN 650 plakalı kamyonet, Amasya-Çorum yolu Kayabaşı mevkisinde karşı yönden gelen Kalender Köse (22) yönetimindeki 05 FH 830 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Kazada yaralanan kamyonet sürücüsü ambulansla hastaneye kaldırılırken, diğer aracın sürücüsü ise kaldırıldığı Amasya Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti.

Kazada yaralanan kamyonetteki Arslan Seyis (47), Merve (19) ve Muhammed Bayraktar (14) ile otomobildeki Mehmet Uzun (58) ve Serkan Öksel (32) ambulanslarla aynı hastaneye kaldırıldı.

Kaza sonrası bir süre trafiğe kapanan yol, araçların çekici yardımıyla kaldırılması sonrası açılabildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam