Fabrikada inanılmaz ölüm!

Tekirdağ’ın Ergene İlçesi Velimeşe Organize sanayi Bölgesi’nde bulunun metal fabrikasını ısıtma motoru patlamasıyla pervanesi yan tarafta bulunan oyuncak fabrikanın duvarını delerek içeriye girdi. Duvardan giren pervane tezgahta çalışan 23 yaşındaki Nesri

Fabrikada inanılmaz ölüm!

Tekirdağ’ın Ergene İlçesi Velimeşe Organize sanayi Bölgesi’nde bulunun metal fabrikasını ısıtma motoru patlamasıyla pervanesi yan tarafta bulunan oyuncak fabrikanın duvarını delerek içeriye girdi. Duvardan giren pervane tezgahta çalışan 23 yaşındaki Nesrin Çakır’a isabet ederek ölümüne neden oldu.

Olay, Ergene ilçesindeki Velimeşe Organize Sanayi Bölgesi’nde meydana geldi. Bölgede faaliyet gösteren metal fabrikasının dış bölümünde bulunan ısınma motorunda bilinmeyen bir neden ile patladı. Patlamanın etkisi ile motorun pervanesi yerinden çıkarak bitişikteki oyuncak fabrikasının dış duvarını delerek içeri girdi. Pervane bu sırada tezgahta çalışan 23 yaşındaki işyçi Nesrin Çakır’ın karın bölgesine isabet edince kanlar içinde yere yığıldı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Fabrika çalışanları hemen ambulansla haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelene sağlık ekipleri Çakır’ı Çorlu Devlet Hastanesine götürdü. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Nesrin Çakır hayatını kaybetti. Jandarma ekipleri Cumhuriyet Savcısı ile birlikte olay yerinde bir süre incelemelerde bulundu.

GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ

23 yaşındaki Nesrin Çakır, gözyaşları arasında toprağa verildi. Ailesi, genç kızın gelinlik serili tabutuna kapanarak gözyaşı döktü.

Olayın ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan 23 yaşındaki Nesrin Çakır'ın cenazesi bugün ailesi tarafından alınarak memleketi Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'ne bağlı Veliköy Beldesi'ne getirildi. Merkez Camii'ndeki cenaze törenine Nesrin Çakır'ın annesi Hülya, babası Cebrail, kardeşleri 20 yaşındaki Seçkin ve 7 yaşındaki Arda Çakır ile yakınları katıldı. Üzerine gelinlik serilen Nesrin Çakır'ın tabutuna sarılan kardeşler ablalarının ardından gözyaşı döktü. Hakkari'de asker olan diğer kardeşi Seçkin Çakır ise cenazeye yetişemedi.

Kılınana cenaze namazının ardından Nesrin Çakır'ın cenazesi, gözyaşları arasında belde mezarlığında toprağa verildi.

OLAY YERİNDE İKİNCİ İNCELEME

Öte yandan Nesrin Çakır'ın ölümüne neden olan metal fabrikasında Cumhuriyet Savcısının talimatı ile ikinci kez incele yapıldı. İddiaya göre ısı motorunun markası olmadığı ve mühendislik projesinin de bulunmadığı belirtildi. Jandarma ekipleri, patlamanın meydana geldiği fabrikanın idareci ve bakım ustalarının da aralarında bulunduğu 5 kişiyi ifadelerinin ardından serbest bıraktı. Soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam