Eski eşten iğrenç tuzak

H.B., "8 yaşındaki kızımın babası bana tecavüz etti. Üstelik arkadaşının tecavüzünü sigara yakıp seyretti" dedi.Olay, önceki gün akşam saatlerinde Masa Dağı mevkiinde meydana geldi. 1 çocuk annesi H.B., eski eşi İ.K. tarafından telefonla arandı. Kızının h

Eski eşten iğrenç tuzak

H.B., "8 yaşındaki kızımın babası bana tecavüz etti. Üstelik arkadaşının tecavüzünü sigara yakıp seyretti" dedi.

Olay, önceki gün akşam saatlerinde Masa Dağı mevkiinde meydana geldi. 1 çocuk annesi H.B., eski eşi İ.K. tarafından telefonla arandı. Kızının hastalandığını söyleyen İ.K., eski eşiyle buluşmak istediğini belirtti. Bunun üzerine kent merkezindeki bir alışveriş merkezinin önünde kızını almak için bekleyen H.B., iddiaya göre yanına yaklaşan bir minibüse zorla bindirilerek kaçırıldı. Götürüldüğü Masa Dağı’nda eski eşi İ.K. ve arkadaşı D.K. tarafından tecavüze uğrayan H.B., aynı araçla kent merkezine bırakıldı. Yakınlarının ısrarııyla eski eşinden ve arkadaşından şikayetçi olan H.B., Sanayi Polis Merkezi’ne giderek şikayetçi oldu. H.B., ifadesinde şunları söyledi:


"Eski eşim beni arayarak kızımın hasta olduğunu söyledi. Ben de onu görmek için şehir merkezindeki bir alışveriş merkezinin önüne gittim. Bu sırada yanıma yaklaşan minibüse zorla bindirildim. Bağırmamam için ağzımı kapattılar. Daha sonra Masa Dağı bölgesinde ıssız bir yere minibüsü park ettiler. Bu esnada eski eşim üzerimdeki giysileri çıkarmaya çalıştı. Direnince bana tokat atıp, ’Senin hayatını karartacağım’ dedi. Eski eşim işini bitirince arkadaşına işaret ederek, ’Sıra sende’ dedi. Bunun üzerine D.K. da eski eşimin gözü önünde bana tecavüz etti. Eski eşim de sigara yakıp bizi izledi. Bu sırada D.K ’Herkesle kendi isteğinle yatıyorsun, bizimle de yatmışsın çok mu? Biri eski eşin biri de arkadaşı ne olacak sanki’ dedi."

H.B., olayın ardından ölümle tehdit edildiğini belirtti. H.B., "Benim asıl endişem 8 yaşındaki kızımın bu ahlaksız adamın yanında kalması. Belki de bana yapılan iğrençliği çocuğuma yapmaya kalkacaklar. Ben bir an önce bu aşağılık insanların yakalanmasını istiyorum" dedi. Olayın ardından Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen H.B. koruma altına alındı. Polis, eski eş ve arkadaşını yakalamak için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam