Eski eşe mide bulandıran tecavüz!

Antalya'da bir çocuk annesi genç kadın, ormanlık alanda eski eşinin tecavüzüne uğradı. Eski eş bununla da yetinmedi çocuğunun annesine bu kez de yakın arkadaşının tecavüz etmesini izledi. Mahkeme ise hiçbir indirim uygulamadan iki tecavüzcüye ceza yağdırd

Eski eşe mide bulandıran tecavüz!

Antalya'da bir çocuk annesi genç kadın, ormanlık alanda eski eşinin tecavüzüne uğradı. Eski eş bununla da yetinmedi çocuğunun annesine bu kez de yakın arkadaşının tecavüz etmesini izledi. Mahkeme ise hiçbir indirim uygulamadan iki tecavüzcüye ceza yağdırdı.

Polisteki ifadesinde 9 Nisan 2013 günü eski eşi İbrahim Koz tarafından telefonla arandığını belirten H.B. şunları anlattı:
 
"Eski eşim kızımızın hasta olduğunu söyledi. Ben de kızımı görmek için şehir merkezindeki bir alışveriş merkezinin önüne gittim. Bu sırada arkamdan gelen servis minibüsüne zorla bindirildim. Aracın içinde eski eşim ve arkadaşı vardı. Şehir merkezinden çıkana kadar bağırmamam için ağzımı kapattılar. Daha sonra Mazıdağı bölgesinde ıssız bir yere minibüsü park ettiler. Bu esnada eski eşim üzerimdeki giysileri çıkarmaya çalıştı. Direnmem nedeniyle başarılı olamayınca bana tokat atıp, ’Senin hayatını karartacağım’ dedi. Bu esnada arkadaşı gelerek ellerimi tuttu."
 
EŞİ SİGARA YAKIP SEYRETMİŞ
 
İlk önce eski eşinin kendisine tecavüz ettiğini ileri süren H.B., "Eski eşim işini bitirince arkadaşına işaret ederek, ’Sıra sende’ dedi. Bunun üzerine Dinçer K. da tecavüz etti. Eski eşim de sigara yakıp bizi izledi. Bu sırada Dinçer K., ’Herkesle kendi isteğinle yatıyorsun. Bizimle yatmışsın çok mu. Biri eski eşin biri de arkadaşı ne olacak sanki’ dedi" diye konuştu.
 
İNTİHAR ETMEK İSTEMİŞ
 
H.D., Antalya 4. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki bugünkü ifadesinde ise şunları söyledi:
 
"Polise gitmemem konusunda ölümle tehdit ettiler. Daha sonra aynı minibüsle şehir merkezine bırakıp kaçtılar. İntihar etmeyi düşündüm. Yakınlarıma veda mesajları attım. Bu sırada eski eşim kızımı benim yanıma getirdi. Kendisiyle vedalaştım. Sonra yakınlarım benden habersiz polise haber vermiş. Ben de kararımı değiştirip şikayetçi oldum. Benim asıl endişem 8 yaşındaki kızımın bu ahlaksız adamın yanında kalması. Belki de bana yapılan iğrençliği çocuğuma yapmaya kalkacaklar."
 
H.B.’yi iffetsizlikle suçlayan İbrahim K. ve Dinçer K. ise, "H.B. bizimle rızasıyla ilişkiye girdi. Kendisini zorlamadık, tehdit etmedik. Sırf daha sonra rahat hareket etmek için böyle bir iftirada bulundu. Beraatimizi ve tahliyemizi talep ediyoruz" dedi.
 
İNDİRİM UYGULANMADI
 
Mahkeme kısa aranın ardından İbrahim K. ile Dinçer K.’ya, ’tecavüz’ suçundan önce 15’er yıl hapis verdi. Mahkeme, olay sonrası H.B.’nin ruh sağlığı bozulduğu için bu cezayı 18’er yıla çıkardı. Mahkeme ayrıca iki sanığı ’hürriyeti tahdit’ suçundan da 6’şar yıl hapse mahkum etti. Mahkeme, sanıkların cezasında indirim yapmadı.
 
’YENİ BİR YAŞAM İSTİYORUM’
 
Duruşma sonrası yaptığı açıklamada yeni bir hayata başlamak istediğini belirten H.B., "Yeni bir yaşama başlamak istiyorum. Çocuğumla birlikte artık uzak bir şehirde, kendime yeni yaşam kurmak istiyorum. Eski kocama verilen ceza sonunda derin bir oh çekerek ’Adalet yerini buldu’ dedim. Allah beni bir daha o adamla karşılaştırmasın" diye konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam