Eşini terk eden kızının...

Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi edilen Ş. Ç., kadın sığınma evine gönderildiS.K, kişilik bozukluğu olduğu öne sürülen ve Ankara’da otururken eşinden geçen ay ayrılıp Kayseri’ye gelen, 1 aylık hamile yüksek okul mezunu kızı Ş.Ç.’yi sopayla

Eşini terk eden kızının...

Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi edilen Ş. Ç., kadın sığınma evine gönderildi

S.K, kişilik bozukluğu olduğu öne sürülen ve Ankara’da otururken eşinden geçen ay ayrılıp Kayseri’ye gelen, 1 aylık hamile yüksek okul mezunu kızı Ş.Ç.’yi sopayla döverek, iki bacağını kırdı. Baba S.K., jandarmaya verdiği ifadede, kızının Ankara’daki  eşinin yanına dönmesi için şiddet uyguladığını ileri sürdü. S.K, kızının evliliğinin iyi olduğunu ve ’Kişilik bozukluğu’ olduğu için eşine hem de kendilerine sorun yarattığını iddia etti.

Baba S.K.’ya 6 bin 284 sayılı ’Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi’ne dair yasa uyarınca, bundan böyle kızına yaklaşmaması için tedbir kararı uygulandı. Ş.Ç. de isteği üzerine Kadın Sığınma Evi’ne yerleştirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler