"Eşimin Lezbiyen ilişkisi var Hakim Bey"

İzmir'de İngilizce öğretmeni bir çocuk annesi F.S. ile özel bir firmada çalışan üniversite mezunu T.S.'nin birbirlerine karşılıklı açtıkları boşanma davalarında öne sürdükleri iddialar dikkati çekti. Kadın eşinin kendisini aldattığını, erkek ise eşinin le

"Eşimin Lezbiyen ilişkisi var Hakim Bey"
İzmir'de İngilizce öğretmeni bir çocuk annesi F.S. ile özel bir firmada çalışan üniversite mezunu T.S.'nin birbirlerine karşılıklı açtıkları boşanma davalarında öne sürdükleri iddialar dikkati çekti. Kadın eşinin kendisini aldattığını, erkek ise eşinin lezbiyen ilişkisi olduğunu iddia etti. Mahkeme, karşılıklı açılan davaları tek dosyada birleştirdi.
 
Öğretmen F.S., üniversite mezunu T.S. ile 2005 yılında evlendi. Çiftin 2008 yılında bir çocukları oldu. Ancak geçtiğimiz günlerde F.S., eşinin başka bir kadınla ilişkisi olduğunu belirtip, avukatı aracılığıyla, boşanmak için mahkemeye başvurdu. F.S., eşinden 100 bin lira maddi ve manevi tazminat ile çocuğu için 500 lira aylık nafaka istedi. Koca T.S. de avukatı aracılığıyla açtığı karşı davada, eşinin meslektaşı olan bir kadın öğretmenle lezbiyen ilişki yaşadığını öne sürüp, boşanmak için 50 bin lira tazminat, çocuk için 500 lira aylık nafaka, çocuğun velayetini istedi. Mahkeme, karşılıklı açılan davaları tek dosyada birleştirdi.
 
Öğretmen F.S., avukatı aracılığıyla Aile Mahkkemesi'ne verdiği dava dilekçesinde şu iddiaları öne sürdü: 
 
"İyi maaş almama rağmen, bugüne kadar bana eşimin verdiği 100 lira harçlıkla geçindim. Yıllarca borç ödedim. Varlık içinde yokluk çektim. Eşim marketten bana aldırdığı bir kutu prezervatifin içinden bir tek alıp evden çıktı. Cep telefonda görüştüğü kişiyi aradım, karşıma bir kadın çıktı. Eşim beni başka bir kadınla aldattığını bile bile, çocuğumun geleceği için görmezlikten geldim. Eşim kendisini affetirme yerine, benim kız arkadaşlarımla görüşmemi engellledi. Derdimi sırdaşım olan meslektaşıma anlattım. Eşim onunla lezbiyen ilişki yaşadığımı iddia ediyor. Bunların tümü iftira. Kendisi ilk çalıştığı iş yerinde, bir erkeği elle taciz ettiği için işten atıldı."
 
Koca T.S. ise avukatı aracılığıyla mahkemeye verdiği dilekçesinde eşi kadar ağır ithamlarda bulundu. T.S. de şu iddiaları ortaya attı: 
 
"Eşim ile son bir yıla kadar evliliğimizde hiç sorun yoktu. Ta ki eşim meslektaşı olan öğretmenle görüşmelerinin yoğunlaşmasına kadar. Eşim bu kişiyle görüşmeye başladığından beri şiddetli geçimsizlik baş gösterdi. Eşime ve çocuğuma bağlı sadık iyi bir aile babasıyım. Oysa eşim beni ve çocuğum ihmal etmiştir. Bunu sebebi ise birlikte lezbiyen ilişki yaşadığı meslektaşıdır.
 
Eşim çarpık ve karmaşık bir ilişki yaşamakta. Bunları çocuğumun önünde bile yapmış, defalarca evimizde kalmıştır. Bu kadın, eşime pahalı hediyeler almıştır. Eşim bu kişiye, cep telefonundan 18 günde 564 kez SMS göndermiş. Bunlarda delil olarak mahkemeye vereceğim. Kendisini aldattığım tamamen hayal üründür. Sıkıntalar yüzünden, 94 kilodan, 76 kiloya düştüm. Eşimin, meslektaşı ile yaşadığı ilişki şeref ve hassiyetimi sarstı."
 
Boşanma davasının görülmesine önümüzdeki günlerde başlanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam