Ertuğrul Günay'a Ordu şoku

 Kültür ve Turizm eski Bakanı Ertuğrul Günay, memleketi Ordu'ya geldi. Günay'ı protesto hazırlığında oldukları iddiasıyla 5 kişi polis tarafından gözaltına alındı. Ak Parti İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay, hafta sonunu memleketinde geçirmek ve çeşitli p

Ertuğrul Günay'a Ordu şoku

 

Kültür ve Turizm eski Bakanı Ertuğrul Günay, memleketi Ordu'ya geldi. Günay'ı protesto hazırlığında oldukları iddiasıyla 5 kişi polis tarafından gözaltına alındı.
 
Ak Parti İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay, hafta sonunu memleketinde geçirmek ve çeşitli programlara katılmak üzere Ordu'ya geldi. Günay'ın Ordu'ya geldiğini duyan bazı kişilerin protesto girişiminde bulunacağı ihbarı üzerine Ak Parti Ordu İl Teşkilatı çevresinde polis tarafından 5 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler, Çevik Kuvvet aracına bindirilerek emniyete götürüldü.
 
Ertuğrul Günay, Taşbaşı Mahallesi'ndeki Menekşe Sokak'ta yapılan tarihi restorasyon çalışmalarını inceleyerek çektirdiği bir fotoğrafını da Twitter üzerinden takipçileriyle paylaştı. Günay, halen Ordu'da bulunurken eş dost ziyaretlerini de sürdürüyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler