Erlerin silahlı şakası kanlı bitti

ISPARTA Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi'de piyade tüfekleriyle şakalaşan iki erden birisinin silahının ateş aldı. Er Doğan Doğan karnından yaralanırken, silah arkadaşı gözaltına alındı.Olay, dün akşam saatlerinde Eğirdir Dağ Komando Okulu ve E

Erlerin silahlı şakası kanlı bitti

ISPARTA Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi'de piyade tüfekleriyle şakalaşan iki erden birisinin silahının ateş aldı. Er Doğan Doğan karnından yaralanırken, silah arkadaşı gözaltına alındı.

Olay, dün akşam saatlerinde Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi'nde meydana geldi. Adı açıklanmayan bir er, silah arkadaşı Doğan Doğan ile piyade tüfekleriyle şakalaşmaya başladı. Bu sırada ateş alan tüfekten çıkan mermi, Doğan Doğan'ın karnına isabet etti. Sağlık ekipleri tarafından müdahale edilen yaralı asker, ambulansla Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne götürüldü. Ameliyata alınan Doğan Doğan'ın hayati tehlikesinin bulunduğu kaydedildi. Kimliği açıklanmayan diğer er ise gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam