Erkek çocuğa tecavüz sokağa döktü...

 Zonguldakta 14 yaşındaki bir erkek çocuğa tecavüz ettikleri iddiasıyla 12 kişi gözaltına alındı. Adliyeye çıkartılan şüphelilere bir grup genç tekme ve yumruklarla saldırdı. Zonguldak'ta önceki gün beldede boş binada bir çocukla yanındaki kişiyi uygunsuz

Erkek çocuğa tecavüz sokağa döktü...

 

Zonguldakta 14 yaşındaki bir erkek çocuğa tecavüz ettikleri iddiasıyla 12 kişi gözaltına alındı. Adliyeye çıkartılan şüphelilere bir grup genç tekme ve yumruklarla saldırdı.
 
Zonguldak'ta önceki gün beldede boş binada bir çocukla yanındaki kişiyi uygunsuz durumda gören bir kişi, polise ihbarda bulundu. Binada ve çevresinde kimseyi bulamayan polis, beldede araştırma yaptı.
 
Çocuk şubesi ekiplerinin, beldedeki söylentilerden de yola çıkarak yaptığı araştırmada 14 yaşındaki bir çocuğa tecavüz edildiği ortaya çıktı. Çocuk sosyal hizmet uzmanı eşliğinde polise verdiği ifadesinde yaklaşık 2 yıldır 15 kişinin kendisine tecavüz ettiğini ileri sürdü. Çocuk ifadesi doğrultusunda kimlik ve adresleri belirlenen 15 kişinin ev ve işyerlerine dün akşam baskın yapıldı. Aralarında emekli madenci ve taksicinin de bulunan 12 kişi gözaltına alınırken, 3 kişi de bulunamadı.
 
Adliye önünde saldırı Şüpheliler, polisteki sorgularının ardından bugün adliyeye sevk edildi. Polis adliye önünde geniş güvenlik önlemi alırken, şüpheliler 3'er kişilik gruplar halinde adliyeye götürüldü.
 
Bu sırada adliye kapısının yanında bekleyen bir grup genç, şüphelilere tekme ve yumruklarla saldırdı. Polis, gençlere copla müdahale etti. Grubun diğer şüphelilere de saldırmak istemesi üzerine polis bu kez biber gazı sıktı. Grubun, polis müdahalesiyle adliyeden uzaklaştırılmasından sonra araçtaki diğer şüpheliler de adliyeye götürüldü. 12 şüpheliden 3'ü Cumhuriyet Savcısı tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, 9'u tutuklanmaları talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Polis, kayıp 3 kişiyi ararken, soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler