Ergin: Gençlerimiz geleceğimizdir

 Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Türkiye'nin Avrupa'da en genç nüfusa sahip olduğunu belirterek, bu durumun avantaja çevrilmesi gerektiğini belirtti.  Sadullah Ergin, İskenderun Gençlik ve Eğitim Derneği tarafından İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası'nda düz

Ergin: Gençlerimiz geleceğimizdir

 

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Türkiye'nin Avrupa'da en genç nüfusa sahip olduğunu belirterek, bu durumun avantaja çevrilmesi gerektiğini belirtti. 
 
Sadullah Ergin, İskenderun Gençlik ve Eğitim Derneği tarafından İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen toplantıda gençlere hitap etti. 
 
Avrupa’nın en genç nüfusuna sahip olan Türkiye’nin önünün açık olduğuna vurgu yapan Bakan Ergin, "Gençlerimiz bu tür sosyal faaliyetlerde bulunmaları onları hayata donanımlı bir şekilde olmasını sağlayacak, gelecekte bu milletin daha güçlü sağlam temellerde olmasına katkı sağlayacak olan bu gençlerimize önem veriyoruz. Bu projeler Türkiye’nin ve aziz Türk milletinin geleceğine yönelik atılan adımlar ve önemli projelerdir. Türkiye’nin Avrupa’da en genç nüfusa sahip olması büyük bir avantaj. Avrupa’da genç nüfus sayısı her geçen gün azalırken, Türkiye’de genç nüfus sayısı artıyor. Bu avantajı iyi değerlendirmemiz lazım. Gençlerimizin eğitim ve öğretimin yanı sıra spor yapmaları da çok önemli." dedi. 
 
İTSO Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıya Bakan Ergin’in yanı sıra AK Parti Hatay milletvekilleri Orhan Karasayar, Hacı Bayram Türkoğlu, Adem Yeşildal, Hatay Valisi M.Celalettin Lekesiz, İskenderun Gençlik ve Eğitim Derneği Başkanı Ercan Aflaz ve gençler de katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam