Emniyet müdürüne sürpriz ziyaret!

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belde Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş, meclis üyeleri ile birlikte Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Timur Özgen'i ziyaret etti.  30 Mart yerel seçimlerinde Gülüç Belediye başkanlığını kazanan Mustafa Gökhan Demi

Emniyet müdürüne sürpriz ziyaret!
Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belde Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş, meclis üyeleri ile birlikte Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Timur Özgen'i ziyaret etti. 
 
30 Mart yerel seçimlerinde Gülüç Belediye başkanlığını kazanan Mustafa Gökhan Demirtaş, beraberinde meclis üyeleri ile birlikte hem Polis Haftası'nı kutladı hem de seçimlerde Emniyet Müdürlüğünün yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Ziyarette konuşan Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş, "Öncelikle Polis Haftanızı kutluyorum. Sizlerin sayesinde sokaklarda rahat geziyoruz. Bunlar sizlerin sayesinde oluyor. Diğer yandan da 30 Mart seçimlerinde emniyet teşkilatının canla başla yaptığı çalışmadan dolayı da bir kez daha teşekkür ediyorum." dedi. İlçe Emniyet Müdürü Timur Özgen de ziyaretten ötürü teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler