Emniyet Müdürlüğüne silahlı saldırı

 Adana - Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne yönelik silahlı saldırıda bir polis memuru kolundan yaralandı. Edinilen bilgiye göre, ilçe emniyet müdürlüğü önünden motosikletle geçen kişiler, binaya ateş açarak kaçtı. Saldırıda koluna isabet eden kurşunla yar

Emniyet Müdürlüğüne silahlı saldırı

 

Adana - Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne yönelik silahlı saldırıda bir polis memuru kolundan yaralandı.
 
Edinilen bilgiye göre, ilçe emniyet müdürlüğü önünden motosikletle geçen kişiler, binaya ateş açarak kaçtı. Saldırıda koluna isabet eden kurşunla yaralanan polis memuru, meslektaşları tarafından hastaneye kaldırıldı. Yapılan açıklamada yaralı polisin hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.
 
2 VEYA DAHA FAZLA KİŞİ
 
İlçe emniyet müdürlüğüne gelerek saldırıyla ilgili incelemede bulunan Vali Hüseyin Avni Coş, faillerin bulunması için başlatılan çalışmaların 'titizlikle ve hızlı bir şekilde' sürdüğünü söyledi. Şüphelilerin eşkallerinin belirlendiğini dile getiren Coş, saldırıyla ilgili şu bilgileri verdi: ''İlk etapta 2 kişi ama fazla da olabilir. Gözcüsü olabilir, bütün yönleriyle değerlendiriliyor. Kamera sistemlerinden, MOBESE'den istifade ediliyor.
 
Görgü tanıkları olabilir, onlarla da ilgili bütün bilgiler toplanıyor. Bu çerçevede, bazı tahminler var zaten. O tahminlerin de ışığında arkadaşlarımız delillerden faillere ulaşmak için gerekli çalışmaları titizlikle ve hızlı bir şekilde sürdürüyor.'' Saldırının av tüfeği veya tabancayla yapılmış olabileceği ihtimali üzerinde 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam