Emniyet müdür yardımcısı gözaltına alındı

 Antalya'nın Serik ilçesinde suç örgütüne yönelik operasyon kapsamında çeteye yardım ve yataklık yaptığı iddia edilen Gazipaşa İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı H.Ş. gözaltına alındı. Antalya Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürl

Emniyet müdür yardımcısı gözaltına alındı

 

Antalya'nın Serik ilçesinde suç örgütüne yönelik operasyon kapsamında çeteye yardım ve yataklık yaptığı iddia edilen Gazipaşa İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı H.Ş. gözaltına alındı.
 
Antalya Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü Organize Suçlar Büro Amirliği ekipleri, 22 aylık teknik ve fiziki takibin ardından Serik ilçesindeki suç örgütüne yönelik önceki gün sabaha karşı 300 özel harekat ve çevik kuvvet ekibinin desteği ile operasyon düzenlemişti. Eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonda çete üyeleri evlerinde kıskıvrak yakalanmıştı.
 
Aralarında Ülkü Ocakları Serik İlçe Başkanlığı'ndan uzaklaştırılan eski Başkan K.K'nın da bulunduğu 30 kişi gözaltına alınmıştı. KOM Şube Müdürlüğü'ne götürülen şüphelilerin ifadelerinin alınmasına devam edilirken, 3 gün içinde gözaltı sayısının 35'e yükseldiği öğrenildi. Operasyon kapsamında çeteye yardım ve yataklık yaptığı iddia edilen Gazipaşa İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı H.Ş. de gözaltına alındı.
 
Daha önce Serik İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görev yapan H.Ş'nin 10 gün önce Gazipaşa ilçesine atandığı belirtildi. Şüphelilerin Serik ilçesinde tehdit, ev, araç kurşunlama, hürriyetten yoksun bırakma, nitelikli yağma, ihaleye fesat karıştırma, cinsel saldırı ve darp suçlarına karıştıkları ileri sürüldü. Sorgularına devam edilen 35 şüphelinin yarın adliyeye sevk edileceği bildirildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam