Eğitime ara verilen iller

Yurt genelinde etkili olan kar yağışı, eğitimi engellemeye devam ediyor.RİZE Rize Milli Eğitim Müdürü Rasim Çelik, yaptığı açıklamada, İl Hıfzıssıhha Kurulunun kent genelinde kar yağışının devam etmesi üzerine toplandığını belirtti. Çelik, kurulun yarın i

Eğitime ara verilen iller

Yurt genelinde etkili olan kar yağışı, eğitimi engellemeye devam ediyor.

RİZE

Rize Milli Eğitim Müdürü Rasim Çelik, yaptığı açıklamada, İl Hıfzıssıhha Kurulunun kent genelinde kar yağışının devam etmesi üzerine toplandığını belirtti.

Çelik, kurulun yarın il genelinde ilköğretim ve liselerde eğitime ara verilmesini kararlaştırdığını bildirdi. Eğitime 5 Ocak Pazartesi günü yeniden başlanacak.

VAN

Kar yağışı nedeniyle, Van merkeze bağlı köy okulları ile Erciş ve Gevaş ilçelerinde eğitime 1 gün ara verildiği bildirildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle Van merkeze bağlı tüm köy okulları ile Erciş ve Gevaş ilçelerinde eğitime cuma günü itibarıyla 1 gün ara verildi.

GİRESUN

Giresun'da etkili olan kar yağışı nedeniyle kent merkezi ve 10 ilçedeki ilköğretim ve liselerde eğitime yarın ara verildi.
Valilik Basın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, İl Hıfzıssıhha Kurulu'nun il genelinde kar yağışının devam etmesi nedeniyle toplandığı belirtildi.

Kurulun, Giresun merkez ve merkez ilçenin tüm köylerindeki okullar ile Espiye, Tirebolu, Eynesil, Görele, Çanakçı, Dereli, Güce, Yağlıdere, Keşap ve Doğankent ilçelerindeki ilköğretim ve liselerde yarın eğitime ara verilmesini kararlaştırdığı kaydedildi.

Giresun merkez ile 10 ilçesindeki ilköğretim ve liselerde eğitim, 5 Ocak Pazartesi günü başlayacak.

Öte yandan kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle Van merkezdeki okullarda eğitime yarın ara verildi.

Kent merkezindeki ilköğretim ve liselerde eğitimin 5 Ocak Pazartesi günü başlayacağı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam