Eğitimcileri yasa boğan kaza

 Şanlıurfa 'nın Ceylanpınar İlçesi'nde, okuldan çıkan öğretmenlerin bulunduğu otomobil kontrolden çıkarak devrildi. Kazada, 1 ay sonra düğün yapacağı öğrenilen 29 yaşındaki Çağlar Çakır öldü, 2 kadın öğretmen ise yaralandı. Kaza;Ceylanpınar-Kızıltepe kara

Eğitimcileri yasa boğan kaza

 

Şanlıurfa 'nın Ceylanpınar İlçesi'nde, okuldan çıkan öğretmenlerin bulunduğu otomobil kontrolden çıkarak devrildi. Kazada, 1 ay sonra düğün yapacağı öğrenilen 29 yaşındaki Çağlar Çakır öldü, 2 kadın öğretmen ise yaralandı.
 
Kaza;Ceylanpınar-Kızıltepe karayolunun 12'nci kilometresinde meydana geldi. Büyük Yenice Köyü İlkokulunda görevli 3 öğretmen, mesai bitiminde Ceylanpınar'da bulunan evlerine gitmek için yola çıktı. 28 yaşındaki Dilek Karakaya yönetimindeki 38 PU 895 plakalı otomobil, Ceylan Köyü yakınlarında kontrolden çıktı ve taklalar atarak devrildi.
 
KÖYLÜLER YARDIMA KOŞTU
 
Kazayı gören köylülerin yardımına koştuğu 3 öğretmen için sağlık ekiplerinden yardım istendi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri, jandarma ve köylülerin yardımıyla devrilen otomobilde sıkışan 3 öğretmeni ambulansla Ceylanpınar Devlet Hastanesi'ne götürdü. Acil serviste ilk müdahalesi yapılan öğretmenlerden 29 yaşındaki Çağlar Çakır yaşamını yitirdi. Kazada ağır yaralanan diğer öğretmenler Dilek Karakaya ile 29 yaşındaki Fatime Gün ise ilk müdahale sonrası Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.
 
1 AY SONRA DÜĞÜN YAPACAKTI
 
Kazada yaşamını yitiren Çağla Çakır'ın cesedi de meslektaşlarının tedavi gördüğü Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna konuldu. 1 ay sonra evleneceği öğrenilen Çağla Çakır'ın yanına 2 gün önce ziyaret için gelen anne ve babası da çocuklarının ölüm haberini alınca morga koştu. Morg önünde gözyaşı döken ölen öğretmenin babası Şahin Çakır ile annesini Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci teselli etti. Ölen öğretmenin cenazesinin memleketi Uşak'a götürülerek burada defnedileceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler