Edirne'de otomobil takla attı: 4 yaralı

Edinilen bilgiye göre, Edirne'den Uzunköprü'ye seyir halinde olan E.E. yönetimindeki 22 UH 787 plakalı otomobil, Yeniköy mevkiinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 32 metre sürüklendi. Sürüklenmenin etkisiyle otomobil takla atarak yolun

Edirne'de otomobil takla attı: 4 yaralı
Edinilen bilgiye göre, Edirne'den Uzunköprü'ye seyir halinde olan E.E. yönetimindeki 22 UH 787 plakalı otomobil, Yeniköy mevkiinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 32 metre sürüklendi.
 
Sürüklenmenin etkisiyle otomobil takla atarak yolun kenarında bulunan tarlaya uçtu. Kazada E.E., M.E., S.E. ve 3 yaşındaki Beril E. ağır yaralandı. Yaralılara ilk müdahaleyi yoldan geçmekte olan emekli bir doktor yaptı. Yaralılar daha sonra olay yerine gelen ambulansla Uzunköprü Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 3 yaşında Beril E., hayati tehlikesi bulunduğu için Edirne Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.
 
Kazanın ardından otomobil çekiciyle otoparka çekildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler