Düzyurtspor, galibiyete sevindi

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta deplasmanda Tekirdağspor’u 2-1 yenen Birlik Nakliyat Düzyurtspor’da galibiyetin sevinci yaşanıyor.   Kulüp Başkanı Erdoğan Genç, ligde zirveyi hedeflediklerini belirterek bu doğrultuda önemli bir galibiyet elde ettiklerini söyl

Düzyurtspor, galibiyete sevindi
Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta deplasmanda Tekirdağspor’u 2-1 yenen Birlik Nakliyat Düzyurtspor’da galibiyetin sevinci yaşanıyor.
 
Kulüp Başkanı Erdoğan Genç, ligde zirveyi hedeflediklerini belirterek bu doğrultuda önemli bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.
 
Zor fakat önemli bir galibiyet elde ettiklerini ifade eden Genç, şunları kaydetti:
 
"Devre arası yaptığımız takviyelerin farkını yaşıyoruz. Transfer ettiğimiz oyuncuların hemen hemen hepsi uyum sorunu yaşamadan katkı sağlıyor. Tekirdağspor maçında da öyle oldu. İyi oynadık. Aslında her iki ekip de iyi oynadı. Puan mücadelesi için terlerini son dakikaya kadar akıttılar. Sonuçta gülen taraf biz olduk. Bundan dolayı çok mutluyuz. Amacımız doğrultusunda zorlu ama önemli 3 puan almış olduk. Galibiyetten ötürü tüm ekibi kutluyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler