Düzce'de zincirleme kaza

Düzce'de 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Kazaya karışan bir kamyonetten yola savrulan 3 büyükbaş hayvan da telef oldu. Hüseyin Tütüncü idaresindeki 16 ZL 129 plakalı tır, D-100 karayolu Doğanlı mevkisindeki kavşakta kırmız

Düzce'de zincirleme kaza
Düzce'de 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Kazaya karışan bir kamyonetten yola savrulan 3 büyükbaş hayvan da telef oldu.
 
Hüseyin Tütüncü idaresindeki 16 ZL 129 plakalı tır, D-100 karayolu Doğanlı mevkisindeki kavşakta kırmızı ışıkta bekleyen Yusuf Özçelik'in kullandığı büyükbaş hayvan yüklü 14 EJ 901 plakalı kamyonete arkadan çarptı.
 
Kamyonet, çarpmanın etkisiyle önce Mustafa Altınsoy'a ait  81 AP 474 plakalı otomobile, ardından Osman Hamurci idaresindeki 06 HBH 62 plakalı otomobile çarparak durabildi.
 
Kazada kamyonet sürücüsü Yusuf Özçelik ile araçtaki Ali Aldemir ve Ahmet Özdemir yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralalılar, daha sonra ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.
 
Kaza sırasında kamyonette bulunan ve çarpışmanın etkisiyle yola savrulan 3 büyükbaş hayvan da telef oldu.
 
D-100 karayolu Ankara istikametine bir süre kapatılan yol, kazaya karışan araçlarla telef olan büyükbaş hayvanların yoldan kaldırılmasıyla normale döndü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam