Düğün yolu kana bulandı...

İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy'de düğüne giden bir midibüs şarampole yuvarlandı. İlk belirlemelere göre 5 kişi öldü 25 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar yakındaki hastanelere kaldırıldı. Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Has

Düğün yolu kana bulandı...
İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy'de düğüne giden bir midibüs şarampole yuvarlandı. İlk belirlemelere göre 5 kişi öldü 25 kişi yaralandı.
 
Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar yakındaki hastanelere kaldırıldı. Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 7 yaralının kaldırıldığı öğrenildi. Diğer yaralıların Sarıyer'deki çeşitli hastanelere götürüldüğü bildirildi.
 
Yaklaşık 30 kişinin bulunduğu midibüsün sürücüsü iddiaya göre önünde seyreden aracın aniden freni basmasıyla kontrolünü kaybetti. Karşı şeride geçen midibüs şarampole yuvarlandı. Sarıyer Zekeriyaköy yolunda meydana gelen kazada ölü sayısının artmasından endişe ediliyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler