Dokuz şehir için yağmur uyarısı

Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın kuzey ve doğusu, Kuzey Ege, İçAnadolu 'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları,İzmir , Aydın, Artvin, Balıkesir ile Çanakkale'nin doğu ilçelerinin sağanak ve

Dokuz şehir için yağmur uyarısı
Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın kuzey ve doğusu, Kuzey Ege, İçAnadolu 'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları,İzmir , Aydın, Artvin, Balıkesir ile Çanakkale'nin doğu ilçelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Samsun ve Ordu ile zamanla Rize ve Hopa çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında yurt genelinde önemli bir değişiklik beklenmiyor. Mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın, genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kıyı Ege'de kuvvetli (40-70 km/s) zamanla İç Anadolu'nun batısı, İç Ege ve Orta Karadeniz kıyılarında kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam