Doktorlar 13 yıl yaşayabileceğini söylüyor

 ABD'nin Teksas eyaletinde yaşayan Adalia Rose Williams henüz 6 yaşında. Onu yaşıtlarından ayıran ise nadir görülen hastalığı.Geçen yıl mayıs ayında açılan Facebook’taki hayranları 6 milyonu geçen Williams’a her gün binlerce e-posta yüzlerce de mektup yağ

Doktorlar 13 yıl yaşayabileceğini söylüyor

 

ABD'nin Teksas eyaletinde yaşayan Adalia Rose Williams henüz 6 yaşında. Onu yaşıtlarından ayıran ise nadir görülen hastalığı.

Geçen yıl mayıs ayında açılan Facebook’taki hayranları 6 milyonu geçen Williams’a her gün binlerce e-posta yüzlerce de mektup yağıyor. Nadir durumuna rağmen dans ettiği görüntüleri ise milyonlarca tık alıyor.

Saçları çıkmayan küçük kız, yardım almadan zor hareket ettiği için okula bile gidemiyor. Yaklaşık 6,5 kilogram olan kızın annesi, dışarı çıktıklarında insanların aşağılayıcı bakışları konusunda üzüldüklerini dile getiriyor.

Doktorlar progeria hastası Williams'ın 13 yıl yaşayabileceğini söylüyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam