Dikkat! Trabzon'da hava soğuyor...

Yapılan son değerlendirmelere göre; yurdun büyük bir bölümünde görülecek olan yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Marmara'nın güneydoğusu, Karadeniz'in iç kesimleri, Ege'nin iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve d

Dikkat! Trabzon'da hava soğuyor...

Yapılan son değerlendirmelere göre; yurdun büyük bir bölümünde görülecek olan yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Marmara'nın güneydoğusu, Karadeniz'in iç kesimleri, Ege'nin iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının yurdun iç ve kuzeydoğu kesimlerinde 2 ila 4 azalacağı tahmin ediliyor. Rüzgar, yurdun kuzeydoğu kesimlerinde batı ve kuzeybatı, diğer yerlerde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara, Kıyı Ege, Batı Akdeniz ile Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Çok bulutlu, sabah saatlerinde hafif yağmur ve karla karışık yağmurlu, yüksekleri hafif kar yağışlı 6

İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu 10

İzmir: Parçalı ve çok bulutlu 14

Adana: Çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 18

Antalya: Parçalı ve çok bulutlu 18

Samsun: Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 8

Trabzon: Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 8

Erzurum: Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı 3

Diyarbakır: Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 14

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler