Devrilen soba evi kül etti

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde kömür sobasının devrilmesi sonucu çıkan yangında ev olarak kullanılan baraka kül olurken, o sırada içeride tek başına olan 12 yaşındaki Zümrüt Yapsıklı yaralandı.Romanlar'ın yoğun olduğu Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'ndeki Karan

Devrilen soba evi kül etti

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde kömür sobasının devrilmesi sonucu çıkan yangında ev olarak kullanılan baraka kül olurken, o sırada içeride tek başına olan 12 yaşındaki Zümrüt Yapsıklı yaralandı.

Romanlar'ın yoğun olduğu Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'ndeki Karanlık Dere Mevkii'nde 40 yaşındaki Aykut Yapsıklı'nın eşi ve kızıyla birlikte oturduğu barakada kömür sobasının devrilmesi sonucu saat 16.00 sıralarında yangın çıktı.

Barakadan çıkan dumanrı fark eden çevredekiler itfaiyeye haber verdi. Yangın sırasında içeride yalnız olan ve sağ eli ile yüzünden yaralanan 12 yaşındaki Zümrüt Yapsıklı komşuları tarafından kurtarılarak özel bir araçla Keşan Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Evin bahçesinde bağlı bulunan bir köpek zincirini kopararak kaçtı Yangın, kısa sürede gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler